Sydneys blogg

Bara en helt vanlig dag

Kategori: Allmänt

Hej allesammans!!

Idag är det ju en lika vanlig dag som alltid. Men!! En grej som inte jag har sagt (kanske men aja) är att jag håller på skriva en bok! Jag vet inte om den kommer bli bra, men jag är ju bara 11 år. Så det är jättebra ändå. Men det handlar om en tjej. Den här tjejen berättade om hur hon upptäckte sin magiska kraft. Men sedan händer något mycket speciellt. Och Alice -ja tjejen heter Alice- vet inte hur hon ska göra. Det är vad som händer. Jag kommer lägga ut boken bit för bit här på bloggen när jag är klar -om den inte kommer kunna köpas-. Just nu har jag Prologen och en bit av 1.a kapitlet klart! När jag är färdig kommer jag vara väldigt nöjd. Men det tar nog minst ett år innan den blir klar, men då,  då kommer den vara världens bästa bok!! (Hoppas jag iallafall) Men ha det gött nu i sommarn och kika in imorgon här på bloggen!! Då kanske någonting i er smak läggs ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Sydney

Raid

Kategori: Allmänt, Pokémon Go

Halli hallå!!

Idag är det ju såhär. Jag vaknade klockan 10 ungfär. Sedan klädde jag på mig och gick på toa. Sedan ropade mamma att det var en Tyranitar i en Raid. Vi sprang ju dit. Men ingen av oss hade ätit. Sedan vann vi mot den. Sen skulle jag fånga den. Mamma fick den och Sheena fick den, det var bara jag som inte fick den. Jag blev sur på Tyranitarn en stund men sedan var jag bara hungrig. Sedan har vi ätit. Jag har spelat lite StarStable nu när jag flyttat till Valedale. Nu är jag trött men ska kanske fråga mamma om jag får sätta på en film. Aja. Tack och bock!!//Sydney

Sommar i StarStableOnline

Kategori: Clever Mules, StarStable

Hej alla!!

Idag är det ju så att första dagen för Clever Mules sommarlov idag!! Jag valde ut häst och outfit till mig och hästen som jag ska ha under sommaren. Det blev Snowpearl som ska vara min sommarhäst, och jag har fixat en härlig sommaroutfit i vitt och blått, klubboutfiten till mig och svarta extra utrustning till Pearl. När jag var klar med detta så red jag och Essie bort till Valedale! Vi skrittade, travade och galopperade tillsammans och pratade, vi krockade två gånger i olika bilar (eller ja, Essie krockade 2 gånger jag 1) och vi hade jättekul! Väl där bytte jag hemstall till detta härliga stall♥Sedan loggade jag ut, men jag fotade lite på min outfit så härunder finns det bilder!!
Mycket sommarfix idag
 Ankan går sakta mot väggen... (Why??)
 Ankisen är på väg mot hästen sin Nöjd Pearl älskar sommaren
Pearl: "Åh! Kolla!" Glada och nöjda i ny outfit
 Idag har jag flyttat alla utom Pearl till beteshagen
 Emma -stallflickan- mockar klart i stallet
 Minicaféet står lika tomt som alltid
 När man ska rida till Valedale
Nu går man ur caféet sitt för att hänga med Essie.
När vi var framme vid Valedale så bestämde jag mig för att köpa en ekorre, den ska heta Eken eller Dingo är min tanke. Men nu ska jag avsluta detta inlägg och säga såhär. Tack för att ni läste!! Ses senare! Glöm inte kolla in Clever Mules Blogg! Hejdå!!


//Sydney