Sydneys blogg

19:e Juli

Kategori: BFFs, Rolig information

Hej!! 

Idag är det den 19:e Juli. Det är dagen då en av mina bästa vänner fyller år. Idag fyller alltså Alice år♥Jag hoppas hon får en bra födelsedag!! Hoppas att allting blir bra för alla!! Nu ska jag vara glad över det så vi ses senare!! Och till alla er som fyller år idag: Grattis!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Sydney

Nu när jag är mer aktiv...

Kategori: Allmänt

...så tänker jag göra en ny serie och försöka göra det till världens bästa!! Jag har just nu en tanke om den. Det handlar mest om en tjej, som typ lever i stallet. Men!! Jag kommer bara skriva den, om jag får 5 gillningar på detta inlägg, och jag kommer arbeta så den blir AMAZING och ni får skriva tankar och liknande härunder I
                                                                                                                                                                       V
Så detta blev kort men jag skriver iallafall. 
En liten bild från Paint som jag har målat.
Min bästis och jag skrev på Insta för någon timma sedan...

Garderobstädning!!

Kategori: Rolig information, StarStable

Hej!!

Idag så ville min lillasyster, och jag med haha, att jag skulle städa hennes stökiga garderob!! Detta är då i Star Stable Online, vilket du kan läsa om här! Jag har nu fixat med det, jag och Sheena hade marsvinen våra uppe och städade deras bur åt de!! Sedan fick de godis som vi köpte till deras födelsedag! Under tiden jag städade var mamma i Sheenas rum där vi har marsvinen, och hon sa att jag ska städa hennes garderob någon dag! Just denna dag jag skriver detta, så väntar jag på min belöning från Sheena, men hoppas på något mer städjobb under denna tid! Jag ska städa mammas garderob imorgon, och jag ska snart äta. 
 

Och just det! 

Min pappa har också fått ledigt idag!! Woho! Inget mera jobb för pappan på fyra veckor!! 
Och på fredag ska vi till våran kompis Tindra för att vi ska vara kattvakt åt dem medans de reser någonstans!!
Tack så mycket för att du läste!! Vi ses någon dag!! Glöm inte kika in på mina andra inlägg som finns någonstans, tror det är på startsidan!! Hejdå!!
 
 
 
 
 
 
//Sydney