Sydneys blogg

Lördag

Kategori: Riddagbok

Hej!

Idag tänkte jag skriva om igår, då jag red för vikarie på ridskolan, så det blir nog roligt för er att läsa!

Först värme vi upp hästarna i skritt, jag red Bella. Hon var seg men snäll. När vi värmde upp hästarna i skritt så skulle vi ha händerna isär, vi skulle ha de låga, vi skulle ha dem höga och vi skulle ha de ihop. Allt gick bra, sedan tränade vi i trav med att ha händerna så och vi skulle sakta av till skritt, göra halt, skritta och trava igen o.s.v. Allt gick jättebra och vi gick in på volterna, i trav då. Vi skulle sakta av till skritt, göra halt och det på volten också. Efter det skulle vi galoppera, allt gick bra men när Bella kom nära någon annan saktade hon av till trav igen, det var inte kul. Sedan skulle vi trava och skritta av, och sedan var lektionen slut!
Tack för att ni läste och fråga gärna saker i kommentarerna! Jag svarar på de i ett annat inlägg, när jag har 10 frågor! (Om man frågar i kommentarerna får man ettt svar där, men jag gör ett inlägg med de om någon annan undrar :-D)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Sydney

Nya idéer

Kategori: Rolig information

Hej allihopa!

Ni ser ju vad detta inlägg heter och jag ska inte avslöja mycket, men lite ska ni ju få veta:). Jag, Oscar, Alexander och Lina i min klass har kommit på en sak, men vi tar allt från början. Vi skulle jobba två och två och allt var bra, vi skulle göra saker som hade med magnetism att göra. Allt gick bra och vi gjorde det vi skulle, men sedan ville Oscar visa mig en grej. Han visade att man kunde göra en "bilparad" med exakt lika långa avstånd mellan varje bil (vi hade plastbilar som var små) och jag tyckte att det var coolt. Sedan kom jag på att man kunde sätta samma sorts metall i fram och bakdelen på bilar, och då om man var nära att krocka så repellerar den ena bilen den andra bilen och allt blir säkert. Mer avslöjar jag inte men vi kommer nog med flera idéer som kan användas i framtiden. Tack att ni läste inlägget ni som läst såhär långt, och skriv gärna i kommentarerna vad ni tycker om det här, eller om ni har frågor, för frågor kan jag svara i ett blogginlägg! Men tack och hej, leverpastej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Sydney

GLAD PÅSK!!!

Kategori: Högtider

Hej alla läsare!

Jag har inte mycket att skriva idag men jag har varit i stallet och hittat påskägg, det drar oss in i ämnet. 
 
 
 
 

GLAD PÅSK!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Sydney