Sydneys blogg

Ut i skogen

Kategori: Drakbergsskolan

Hej!

Idag gick F-3 i min skola ut i en skog och där fanns det vuxna som skulle börja som lärare och som var jättesnälla. Vi lekte en massa lekar och vi skulle hoppa som djur när vi skulle hoppa 1,95 meter så kom min vänstra fot på en pinne som markerade och så knäcktes pinnen under mig! Det var rätt coolt tycker jag. Sedan skulle vi gå en bit och så lekte vi "ömsa skinn".sedan skulle man bygga bon som djur bor i, jag blev ekorre.Sedan skulle vi gå till skolan igen :D.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Sydney

16 - 5 - 2016

Kategori: Drakbergsskolan

Hej!

Under skolan idag har jag gjort lite olika saker som att läsa, skriva i min dagbok, gjort poängfrågorna "Är du smartare än en trejdeklassare" ska inte ta min fråga men ni ska svara på två.
 
1) Om det sitter 20 fåglar i ett träd och du skjuter 12. Hur många är det då kvar?
 
1. 8 fåglar
X. 0 fåglar
2. 12 fåglar
 
 
2) Om du köper en glass för 20 kronor till din vän och en glass för 212 kronor åt dig. Hur mycket kostar glassarna tilsammans?

1. 250 kronor
X. 232 kronor
2. 200 kronor
 
 
Hoppasni får nåt att klura på:D. Om du kommer på svaren skriv i kommentarerna! Den/Dem som vinner får fråga mig 5 frågor om mig i kommentarerna (utom Carola och Jonas Paro som vet allt om mig) Ses nån annan gång
 
Baiiii!
 
//Sydney

En köpt lektion i stallet

Kategori: Riddagbok

Hej!

Mina föräldrar köpte en lektion till mig igår och då fick vi göra en riktigt jobbig grej, det var att vi skulle försöka rida lätt alltså upp ner upp ner utan stigbyglar, det gjorde ont och jag har nu träningsvärk i låret och vaderna. Jag kan knappt stå på benen nu men ska ändå gå till Tynneredsloppet och heja på Sheena. Jag hoppas ni haft en bra helg för det har jag haft vi har haft klassfest men det får ni reda på i ett annat inlägg senare idag :D Nu ska jag göra annat så HEJDÅ <3.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//SYDNEY